Infrastruktur og IT-sikkerhed

Vi hjælper med at optimere jeres IT-infrastruktur og IT-sikkerhed

Skal vi styrke jeres infrastruktur og IT-sikkerhed?

IT-infrastruktur tæller alt fra virksomhedens servere, hardware, softwareinstallationer, netværk, IT-sikkerhed, computere og telefoner.  En god IT-infrastruktur betyder, at jeres virksomhed får hurtigere og mere effektive arbejdsgange og en øget IT-sikkerhed. 

Omvendt forhindrer nedetid, IT-problemer og besværlige arbejdsgange dig i at drive din virksomhed effektivt. Samtidig kan det være omkostningsfyldt og ikke mindst generende for både dine kunder, medarbejdere og dig selv.

En effektiv infrastruktur og IT-sikkerhed i top er derfor alfa omega for en professionel virksomhed, der ønsker en driftssikker hverdag. 

 

Vi hjælper med:

  • Servere 
  • Netværk
  • Drift, installationer og overvågning
  • Serveraftale og backup
  • Videoovervågning
  • IT-sikkerhed
  • Print
  • Erhvervstelefoni
  • Cloudløsninger
  • Microsoft 365

Det dygtige infrastruktur team hos Kortermann-IT under fremlæggelse af vores teamleder.

Hos Kortermann-IT hjælper vi med at få styr på jeres infrastruktur og IT-sikkerhed, så jeres virksomhed er fuldt opdateret til verdenssituationen.

I en usikker tid er det stadig vigtigere at have styr på både en stabil drift, såvel som en sikker backup af dine vigtige filer og mails. Du kan outsource hele jeres infrastruktur til os eller dele af den.  

 En god infrastruktur er tilpasset jeres setup

Der findes ikke to IT-setup der er ens – og derfor tilpasser vi jeres infrastruktur ud fra jeres størrelse, type af virksomhed, behov og jeres brugeres adfærd.

Vi gennemgår derfor i fællesskab jeres IT-infrastruktur, lytter til jeres behov i virksomheden og på brugerniveau og optimerer infrastrukturen ud fra dette

Engageret kollega fremlægger en dynamisk præsentation via storskærm og computer. Denne professionelle scene indfanger Alexander Fabechs ekspertise og dedikation inden for infrastruktur og IT. Oplev vores teamleder i aktion, som deler indsigt og viden, mens vi stræber efter excellence i IT-verdenen. Opdag Kortermann-ITs innovative tilgang og engagerende præsentationer for at forbedre IT-løsninger inden for infrastruktur, servere, netværk og cloudløsninger.
 • Vi gør det nemt for jer

Optimer din virksomheds infrastruktur med vores skræddersyede services.  Så kan I bruge tiden på alt andet end at bekymre dig om infrastruktur og IT-sikkerhed.

Vi sørger samtidig for, at det hele kører gnidningsfrit, uanset hvor i verden I befinder jer.
Vi hjælper jer gerne på vores lokale kontor i Svendborg på Sydfyn, men vi tilbyder dig også både telefonisk support og fjernsupport via førende løsninger som TeamViewer.

Hos Kortermann-IT hjælper vi jeres virksomhed med al drift, service, support og vigtige opdateringer på jeres enheder. Det giver tryghed for dig og dine medarbejdere.

Infrastruktur i skyen

Flere og flere virksomheder smider i dag dele af eller hele deres IT-infrastruktur i skyen. Det giver et mere fleksibelt IT-setup, og man slipper for at have fysisk hardware stående. I stedet bliver servere, databaser og lagerplads placeret i en cloudløsning, og det er nemt at skrue op og ned for virksomheds IT-setup. 

Vil I høre mere om at få din IT-infrastruktur i skyen? 

Så er I meget velkommen til at ringe til os på 70 300 330 eller sende en mail til info@kortermann-it.dk

Skal vi tage en snak?

Vi dækker over et bredt område af kompetencer og de områder vi ikke dækker, har vi samarbejdspartnere, der hjælper med, så du kun behøver at ringe til ét sted.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi løfte jeres IT. 

Generel henvendelse: info@kortermann-it.dk
Teknisk support: support@kortermann-it.dk
Kontakt formular
Hvad vil du gerne kontaktes vedrørende?
×

Skal vi tage en snak?

Vi dækker over et bredt område af kompetencer og de områder vi ikke dækker, har vi samarbejdspartnere, der hjælper med, så du kun behøver at ringe til ét sted.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi løfte jeres IT. 

Generel henvendelse: info@kortermann-it.dk
Teknisk support: support@kortermann-it.dk
Kontakt formular
Hvad vil du gerne kontaktes vedrørende?