Det siger vores kunder...

” Hos Kortermann-IT forstår de, hvad vi snakker om og hvad vores udfordringer kan være.
De har branchekendskab indenfor feriehusudlejning, hvilket er og har været en stor fordel for os. ”

Lene Thyssen, Danibo – Fanø Sommerhusudlejning

“Jeg ser, at samarbejdet med Kortermann hele tiden bliver udvidet.
De har en viden bredt, som betyder, at hvis jeg skal bruge et nyt fjernsyn til et møderum eller en ny størrelse tablets, så rådgiver de mig i at købe præcis det, jeg får bedst gavn af… “

Jesper Bisgaard, bogholder, Bogense Plast

“Vi fornemmer hele tiden, at Kortermann kan løse selv de mest akutte ting lynhurtigt. Dét er utroligt tilfredsstillende for os som brugere.”

Pernille Færing, Langelands Efterskole

“Vi hos Viking Malt er simple mennesker, som har en meget praktisk indgang til IT og hos Kortermann-IT løser man de små daglige besværligheder samt de lidt større (server skift mm) på en nem og problemfri måde…”

Kim Jørgensen, VP, Viking Malt

De gode historier fra tilfredse kunder

Købmand Hansen

Udviklingsmæssigt havde vi brug for at finde system, der kunne afhjælpe nogle arbejdsgange og dermed frigive ressourcer til andre arbejdsområder, vi har i feriehusudlejningsvirksomheden.

Det startede med en idé om et ankomstsystem, men via Knud Westdorf, der er ansat hos Kortermann-IT, udviklede det sig yderligere til et nøglesystem, til en app-løsning og mange andre forskellige løsninger. 

I mellemtiden blev vores tidligere IT-leverandør, Martin Madsen, en del af Kortermann-IT. 
Derfor var det naturligt for os at følge Martin til Kortermann. Og da IT-virksomheden havde tilegnet sig kendskab til, hvordan feriehusudlejningsverdenen er skruet sammen, udviklede vi et tillidsforhold. 

Dette forhold kom sidenhen til at indbefatte en driftsaftale, der kunne serviceres af dén person, som var allervigtig for os, nemlig Martin Madsen, som havde det største kendskab til vores set up. Og dét var for mig ekstremt vigtigt.
Jeg er detaljens mand. Og jeg forlanger ekstrem høj service af min leverandør – 24/7, 365 dage om året.

Hos mig er man mere end en leverandør. Hos mig får man et venskabeligt forhold. Og det har jeg med Kortermann. Og dermed også en tryghed.

Tommas Hansen, Købmand Hansens Feriehusudlejning

Danibo

Vi har haft et mangeårigt samarbejde med Kortermann-IT. Fra vi startede samarbejdet har der været stor IT udvikling. Kortermann-IT har været med hele vejen.

Qua det mangeårige samarbejde er der opbygget en stor tillid imellem os.

Hos Kortermann-IT forstår de, hvad vi snakker om og hvad vores udfordringer kan være.

De har branchekendskab indenfor feriehusudlejning, hvilket er og har været en stor fordel for os.

Lene Thyssen, Danibo – Fanø Sommerhusudlejning

Scangrip

Scangrip valgte i efteråret at flytte virksomhedens telefoni over på en ny løsning fra Microsoft Teams, hvilket Kortermann-IT har hjulpet med. ⁣
Scangrip overgik i 2016 til en ren softphone løsning fra en 3. parts leverandør, men fik i forbindelse med et større nedbrud hos leverandøren i 2020 behov for et hurtigt systemskifte.⁣
Kravet var fortsat at al telefoni skulle foregå via. softphone eller brugernes mobiltelefon, samt være samlet et sted ifht. køer, omstillingsbord, chatplatform mm.⁣
Kortermann-IT har varetaget skiftet og implementeret Microsoft Teams hos alle virksomhedens ansatte. Skiftet blev håndteret professionelt og hurtigt og uden nogen former for nedetid.⁣
Beslutningen om at skifte til Microsoft Teams var allerede besluttet, da det var vores ønske at integrere vores telefoni i Teams platformen, som vi allerede havde taget i brug til online møder.⁣
Microsoft Teams er med til at optimere indgangsvinklen til måden man kommunikerer på, hvilket gør det nemt at dele dokumenter, holde styr på kalender, kommunikerer i sine respektive arbejdsområder, og man kan samarbejde i realtid samt afholde onlinemøder.⁣
”Især onlinemøder på Microsoft Teams har været meget effektivt under Corona nedlukningen, hvor vi har haft ansatte til at arbejde hjemmefra – Vores samarbejde med Kortermann-IT har været utroligt effektivt samt tilfredsstillende og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i fremtiden.” udtaler Thomas Myrén, IT ansvarlig og Finance Manager for Scangrip.

Four Design

Four Design gennemgår pt. en større transformation og i den forbindelse har virksomheden flyttet domicil til Odense. ⁣⁣
⁣⁣
Kortermann-IT har i den forbindelse hjulpet Four Design med hele flytningen fra A til Z af deres infrastruktur, bl.a. den bagved liggende netværksopsætning med routere, switche, access punkter (WIFI), fiber fra hovedlokation til lagerbygning samt arbejdsstationer.⁣⁣
⁣⁣
Vi har i samarbejde med GlobalConnect sørget for internetforbindelse til Four Design. ⁣⁣
⁣⁣
Anders Oll, Four Design udtaler følgende: Kortermann-IT har igennem hele forløbet ydet en exceptionel service og vi har haft en god dialog omkring vores flytning fra start inden flytningen, under processen samt efter. Det har været en smertefri flytning på IT-siden, og vores medarbejdere har fra dag 1 i Odense kunne fortsætte deres arbejde. Dette er vi yderst tilfredse med og ser fortsat frem til et langsigtet samarbejde med Kortermann-IT.⁣⁣

Viking Malt

Vi hos Viking Malt er simple mennesker, som har en meget praktisk indgang til IT og hos Kortermann-IT løser man de små daglige besværligheder samt de lidt større (server skift mm) på en nem og problemfri måde.

De udfordringer, Kortermann løste for os var en ny serverløsning og PC-opkobling af medarbejdere, da vi skiftede fra et stift corporate setup (Carlsberg) til vores eget.

Vi bruger Kortermann, fordi de næsten altid er tilstede og har indtil videre løst vores problemer.

Kim Jørgensen
VP, Viking Malt

Aluventa

Aluventa har gennem årene haft Kortermann-IT tilknyttet som support.

Vi har haft behov for et mobilvenligt tema på vores hjemmeside, og Christina Gregersen har hjulpet os med opgaven.

Der har været en god dialog, og et godt samarbejde og opgaven er løst med et godt resultat.

Malou Margry, Aluventa A/S

FirstAED

Vores firma hedder FirstAED, AED er den internationale betegnelse for en hjertestarter og First, fordi vi vil være først. Vores mål er at bringe hjertestartere frem til stedet indenfor fem minutter.

Det, vi havde behov for, var at finde en IT-leverandør, der havde en serviceafdeling med back up 24/7.
Det software, vi leverer, bliver anvendt på udkaldscentraler til akutudkald. Og de kører altid.

Vi ville gerne have en ny struktur på vores system i back-end, så vores kunderne kunne få mulighed for at søge og lede på en anden måde i deres database.
Derfor skulle vores serverløsning modificeres, så den blev mere tidssvarende og med et bedre designlag.

Derudover er vi gået i gang med at udvikle vores apps på en ny platform, så vi på én gang kan generere tilpasninger til alle tre platforme: android, IOS og Windows.
Vores nuværende apps bliver sendt ud ved hjælp af et link i en sms. Kortermann-IT har lavet en download-server til os, så alt bliver hentet derfra.
På den måde er det kun ét sted, vi skal holde øje, når der skal skiftes versioner.

Fra flere lande kommer interesserede kunder til Langeland for at se vores system i brug og tale med akuthjælperne om deres erfaringer.
Det er min opfattelse, at denne interesse gjorde, at også Kortermann-IT kunne se udvikling og potentiale i det, og at det også for dem kunne være sjovt at være med.

Det, der gør Kortermann-IT egnede som samarbejdspartner for os, er, at de har mange ansatte med forskellige kompetencer in house. Og i kraft af, at vi er kommet til som kunde, har de desuden valgt at ansætte én til at lave apps. Det betyder noget, at de er villige til at vokse med os.

En anden grund til vores valg er, at Kortermann-IT er lokale, og jeg har kendt nogle af de ansatte i snart 30 år. Jeg møder kun venlighed hos dem. Vi taler om alt muligt – løst og fast omkring andre udfordringer, der kan betyde lavere driftsomkostninger for os.

Bruno Hansen, Technical Director
FirstAED ApS

SVENDBORG

Englandsvej 8
DK-5700 Svendborg

ÅBNINGSTID:
Alle hverdage 8 - 16
Weekend: Lukket

ÆRØ

Kongensgade 31A
5960 Marstal

ÅBNINGSTID:
Alle hverdage 10 - 17
Lørdag: 10 - 14

TLF: 70 300 330

Mail: info@kortermann-it.dk

CVR: 29 79 42 00
Bank: Andelskassen Svendborg
Kontonummer: 5986-4005919

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tak fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev.