Sådan får du mere tid til din virksomhed ved IT-outsourcing

Tid er som bekendt penge, og hvordan får vi mere af den? Eller vi kan også spørge os selv, hvordan vi udnytter tiden bedst muligt, når vi driver virksomhed.

Én af måderne er at få udnyttet ens maximale kompetencer, så man er mest effektiv. Samtidig kan det også øge arbejdsglæden og motivationen at kunne bruge sin tid på det, man synes er allersjovest.

Få mere tid til at drive din virksomhed

Der er flere måder at få mere tid til at lave det, du allerhelst vil i din virksomhed. 

Én af disse kan være at outsource opgaver, som du enten ikke er så god til eller som du ikke føler, at du har tid til at håndtere i en travl hverdag. Det kan være salg, bogholdning, sociale medier eller IT-relaterede opgaver.

Du kan derfor bruge tiden på din virksomhed, hvad enten det er dine produkter, at sælge eller hvilken ydelse du leverer.

Hvad betyder det at outsource sin IT?

Outsourcing betyder, at få en ekstern part til at stå for en opgave, I tidligere selv har varetaget. Outsourcing kan altså omhandle mange områder og kan bruges i mange forskellige brancher på arbejdsmarkedet.

Når det kommer til IT, kan du outsource hele din IT eller dele af den.

Det kan være én enkelt IT-relateret opgave, du gerne vil uddelegere – Men det kan også være, at det er smartest for dig at uddelegere hele arbejdsområdet. Det kommer helt an på den individuelle case.

Alle er ikke 100 % lige gode til det hele, og det betyder, at du nødvendigvis ikke skal stå for IT’en, bare fordi du selv er CEO. 

Det kommer helt og aldeles an på jeres kompetencer, og om I trives med det i virksomheden osv. 

Savner I derimod tiden til at gøre det, I inderst inde brænder for? Så kan IT-outsourcing være et oplagt valg.

Fordelene ved at outsource sin IT

De helt oplagte hovedargumenter for at outsource sin IT er at spare tid, ressourcer og i sidste ende penge.

Det kan også være et argument, at du sikrer en bedre udnyttelse af dine medarbejderes kompetencer.

Hvis du outsourcer hele din IT, som f.eks. til en virksomhed som Kortermann-IT, så har du bl.a. den klare fordel, at du er sikret personlig betjening og kun skal ringe ét sted hen, når du har problemer. Det kan være rigtig rart ikke at skulle ringe til 5 forskellige virksomheder, hvis noget driller og du har brug for hurtig hjælp. 

6 argumenter for at outsource din IT

  1. Økonomi: Det kan være billigere at outsource IT-opgaver end at ansætte en medarbejder eller et hold interne IT-specialister.
  2. Viden fra fagfolk: Ved at outsource til en professionel IT-virksomhed kan du få adgang til en større mængde ekspertise inden for et bredere spektrum af IT-relaterede opgaver..
  3. Fleksibilitet: IT-outsourcing giver mulighed for at skalere op eller ned i forhold til virksomhedens behov, uden at skulle ansætte eller fyre medarbejdere.
  4. Fokus på kernekompetencer: Ved at outsource IT-opgaver kan virksomheden fokusere på deres kernekompetencer og de opgaver, der skaber mest værdi for virksomheden.
  5. Opdatering af teknologi: Outsourcing kan hjælpe virksomheden med at holde sig opdateret med den nyeste teknologi og software.
  6. Risikostyring: Outsourcing kan hjælpe med at reducere risikoen for IT-relaterede problemer, da IT-leverandøren tager ansvar for at løse eventuelle problemer.

Skal vi tage en snak?

Vi dækker over et bredt område af kompetencer og de områder vi ikke dækker, har vi samarbejdspartnere, der hjælper med, så du kun behøver at ringe til ét sted.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi løfte jeres IT. 

Generel henvendelse: info@kortermann-it.dk
Teknisk support: support@kortermann-it.dk
Kontakt formular
Hvad vil du gerne kontaktes vedrørende?
×

Skal vi tage en snak?

Vi dækker over et bredt område af kompetencer og de områder vi ikke dækker, har vi samarbejdspartnere, der hjælper med, så du kun behøver at ringe til ét sted.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi løfte jeres IT. 

Generel henvendelse: info@kortermann-it.dk
Teknisk support: support@kortermann-it.dk
Kontakt formular
Hvad vil du gerne kontaktes vedrørende?