Wi-Fi oplevelsen bliver helt klart bedst når det er problemfrit. Altså når du forbinder øjeblikkeligt og bliver på netværket uden problemer.

Hvad enten du driver lægepraksis, butik, salon eller efterskole ønsker du det bedste for dine patienter, kunder eller elever – altså at WI-Fi fungerer optimalt, for alle der ønsker at forbinde til det.

Der findes masser af Wi-Fi-løsninger på markedet, men små og mellemstore virksomheder har brug for noget midt i mellem ”almindelig hjemme Wi-Fi” og Wi-Fi til Enterprise virksomheder. Og det skal både være hurtig, pålidelig og sikker, samt let og økonomisk overkommelig.

Det skal både være hurtigt, pålideligt, sikkert, samt let og økonomisk overkommeligt.

Alt det kan Aruba Instant On leve op til, så det er helt klart noget for dig, der der driver den lille eller mellemstore virksomhed.

Med Aruba Instant On får du den nyeste Wi-Fi-teknologi, så din virksomhed kan få en super hurtig oplevelse, selv i en travl butik, på en efterskole eller et kontormiljø. Aruba Instant On opfylder samtidig alle de rigtige sikkerheds punkter. Kunder, gæster og medarbejdere kan sikkert logge på netværket, da følsomme data er beskyttet, og betalinger er ligeledes sikre.

Vil du vide mere om Aruba så ring til os på 70 300 330 eller skriv på info@kortermann-it.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tak fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev.