Vi finder den løsning, der passer til dig

 

Kortermann-IT har beskæftiget sig med infrastruktur siden opstarten i 2006, og det er en vores hovedkompetencer.

Vi håndterer alle opgaver uanset om det er en arbejdsstation, et netværk der ikke fungerer eller Server Storage løsninger der driller.

Vores holdning er at alle kunder skal behandles ens, og deres problemer løses hurtigst muligt, da problemer og nedbrud er frustrerende for alle kunder uanset størrelse.

Vi har over 20 års erfaring i rådgivning, konsulentarbejde og salg til alle typer kunder.

Det gælder om at kunden får den rette løsning, en løsning hvor det er muligt at vokse, uden at have købt for meget overkapacitet.

Vi kan levere lokale løsninger, løsninger i ”skyen” eller en kombination af begge løsninger.

Det kunne være lokal HP PC eller HP Server med mail i Office 365 der ligger i Microsofts Sky.

En af grundstenene i infrastruktur er netværket, der binder alle enheder, services og brugere sammen. Hvis netværket fungerer dårligt, fungerer alt dårligt.

Derfor mener vi det er vigtigt med medarbejdere, der har kompetencerne i orden, hvilket er grunden til vi sender vores medarbejdere afsted på ”skolebænken” med jævne mellemrum.

Vi er et HP- og Microsoft-hus, men kan uden problemer levere andre løsninger, hvis det er det rette for den enkelte kunde.

For nogle kunder er vi blot en leverandør, men i de fleste tilfælde er vi sparringspartner til den interne IT-afdeling - eller fungerer som kundens IT-afdeling.

Dette kan kun lade sig gøre, da vores supportere og systemkonsulenter har kompetencerne i orden og har en stor kunde-forståelse og -respekt.