Giersings realskole


Vores kunder skriver følgende om Kortermann-IT :

Da vi stod overfor at skulle udvide skolen med en ny bygning og hele den medfølgende infrastrukturen, dét kræver, blev vi klar over, at vores system skulle være mere struktureret. Tidligere vidste vi ikke altid, hvor tingene var henne. Der sad mange små switche rundt omkring, og vi havde for mange små nødløsninger.

Dem, der leverer vores telefonsystem, har også tidligere stået for vores firewall. Men de kunne ikke blive ved med at løfte opgaven, da de ikke havde den nødvendige kapacitet til at løse vores IT-opgaver.
Virksomheden havde et samarbejde med Kortermann-IT, som de anbefalede os at bruge i stedet for.

Skoleverdenen er noget særligt, når der skal sættes IT-systemer op. De firmaer, der ikke tidligere har arbejdet med skolesystemer, har ikke den forståelse, der kræves i et sådant system.
Kortermann-IT har andre skoler som kunder; kunder der minder om os. Havde de ikke haft det, havde vi sagt nej tak til samarbejdet.

Kortermann-IT er meget tydelige omkring de løsninger, de anbefaler. Og særligt omkring de konsekvenser, det kan få, hvis man vælger en mindre forkromet løsning. Det er vi glade for.

Ole Wichmann
Viceskoleleder, Giersings Realskole