Endnu en ny kunde der har valgt Kortermann-IT

Endnu en ny kunde der har valgt
Kortermann-IT

Giersings Realskole har gennem et års tid benyttet Kortermann-IT til vores IT-opgaver i samarbejde med egne IT-Ressourcer. Vi er glade for den sparring vi har og den seriøse måde Kortermann-IT håndterer vores henvendelser på. 

Der er sidste år lavet en løsning med nye servere og nu kommer tiden til vores netværk, som skal klargøres og opgraderes i forhold til de udfordringer, der kommer med integrering af IT i undervisningen samt de højere krav til hastigheder.

Vi har valgt produkter fra HP ARUBA, som skal implementeres i vores nye bygninger på Nonnebakken. Herudover har vi fået gravet fiber imellem bygningerne og trukket fiber imellem alle vigtige punkter.

Vi får med denne løsning fuld fart på vores netværk, god kvalitet og en løsning, der er nem at skalere yderligere op eller ned, når behovene opstår.

Vi ser frem til vores nye løsning kommer i fuld drift og ser frem til det gode samarbejde med Kortermann-IT i fremtiden. De er et IT-hus som sætter sig ind i vore behov og er altid klar på at kigge mod nye muligheder for at lette vores hverdag, samt forenkle processer. Det styrker vores egne folk og skaber en rigtig god synergi omkring IT. Som deres slogan siger, så er det IT i Øjenhøjde og så føler vi, at vi ser fremad sammen.


Ole Wichmann
Viceskoleleder