Nyheder

Supportaftale


Når I tegner en supportaftale med Kortermann-IT er I fri for at håndtere den daglige drift, service og support af brugernes enheder. Det bliver
 Kortermann-IT's opgave at sikre brugernes enheder er opdaterede med alle vigtige opdateringer. Kortermann-IT's udvidet support giver medarbejderne fri adgang til support af den enkelte enhed ved driftsforstyrrelse…
 
Priser fra kr. 175,-  pr. mdr. 
 
Kontakt os for uforpligtende tilbud på tlf. 70 300 330

GDPR

Er du klar til den nye persondataforordning?


 
General Data Protection Regulation er den internationale betegnelse for EU's Persondataforordning, der træder i kraft den 25.maj 2018.
 

Hvordan behandler I personoplysninger i dag?
 
Med GDPR bliver reglerne for behandling af personoplysninger skærpet. For at kunne leve op til reglerne, kræver det at I har styr på jeres dataflow, der ryger ind og ud af virksomheden.
 
Her er en række eksempler på spørgsmål, I bør sætte jer ned og finde svar på:

 

  • Hvilke typer personoplysninger indsamler I?

  • Hvorfra indsamler I jeres personoplysninger?

  • Hvordan indsamler I jeres personoplysninger?

  • Videregiver I jeres personoplysninger og i så fald til hvem?

  • Hvor og hvordan gemmer (og sikrer) I jeres indsamlede personoplysninger?

  • Hvordan bruger I jeres personoplysninger? Og hvad har I af fremtidige planer for brug af dem?

  • Har I styr på, hvordan og evt. hvornår I sletter personoplysningerne?

 
Den nye persondatalov er en realitet. Kortermann-IT kan hjælpe jer med at få overblikket og ro i sindet. Dette er vigtigt da et brud på reglerne kan give voldsomme bøder. 

Læs mere her eller ring på 70 300 330

Backup - det er for tøsedrenge

Eller for dem der gerne vil være sikret bedst muligt i tilfælde af fx menneskelige fejl, tyveri, brand eller maskinnedbrud.

Det er vel næsten unødvendigt at gøre opmærksom på, hvor vigtig en gennemprøvet og sikker backup-løsning er for din virksomhed. Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om, hvordan virksomheder har mistet flere års arbejde og har brugt enorme ressourcer på at genskabe tabte data.
Vil du undgå at komme i en situation, hvor data er utilgængelige uden at du selv skal bygge et komplekst topsikkert og redundant datacenter i kælderen? Eller konstant skal gemme backupmedier i en bankboks eller et andet sikkert sted?
Med en backupaftale hos Kortermann-IT får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

 
Kontakt os for uforpligtende tilbud tlf. 70 300 330