Referencer


Vores kunder skriver følgende om Kortermann-IT :

Da vi stod overfor at skulle udvide skolen med en ny bygning og hele den medfølgende infrastrukturen, dét kræver, blev vi klar over, at vores system skulle være mere struktureret. Tidligere vidste vi ikke altid, hvor tingene var henne. Der sad mange små switche rundt omkring, og vi havde for mange små nødløsninger.

Dem, der leverer vores telefonsystem, har også tidligere stået for vores firewall. Men de kunne ikke blive ved med at løfte opgaven, da de ikke havde den nødvendige kapacitet til at løse vores IT-opgaver.
Virksomheden havde et samarbejde med Kortermann-IT, som de anbefalede os at bruge i stedet for.

Skoleverdenen er noget særligt, når der skal sættes IT-systemer op. De firmaer, der ikke tidligere har arbejdet med skolesystemer, har ikke den forståelse, der kræves i et sådant system.
Kortermann-IT har andre skoler som kunder; kunder der minder om os. Havde de ikke haft det, havde vi sagt nej tak til samarbejdet.

Kortermann-IT er meget tydelige omkring de løsninger, de anbefaler. Og særligt omkring de konsekvenser, det kan få, hvis man vælger en mindre forkromet løsning. Det er vi glade for.

Ole Wichmann
Viceskoleleder, Giersings Realskole

benytter Kortermann-IT til deres telefoni

Vi er en virksomhed som er stærkt afhængig af et velfungerende telefonisystem. Efter at have undersøgt markedet var det let at vælge løsningen fra Kortermann. Kort tid efter konsulenten havde analyseret vores behov, fremlagde de et løsningforslag.

Da forslaget blev accepteret fik vi på meget kort tid etableret det nye telefonsystem med minimal driftsforstyrrelse.

Vi har siden november problemfrit brugt telefoni-løsningen fra Kortermann-IT. Vi har nu en løsning, der udover at være skalerbar også er betragtelig billigere.
Og vi er meget begejstret for Kortermanns service. De er aldrig længere end et telefonopkald væk og er altid imødekommende når vi henvender os med spørgsmål.
Vi vil til alle tider give Kortermann og deres løsninger de bedste anbefalinger.

Claus Henriksen
CEO
ACER::con

Endnu en ny kunde der har valgt
Kortermann-IT

Giersings Realskole har gennem et års tid benyttet Kortermann-IT til vores IT-opgaver i samarbejde med egne IT-Ressourcer. Vi er glade for den sparring vi har og den seriøse måde Kortermann-IT håndterer vores henvendelser på. 

Der er sidste år lavet en løsning med nye servere og nu kommer tiden til vores netværk, som skal klargøres og opgraderes i forhold til de udfordringer, der kommer med integrering af IT i undervisningen samt de højere krav til hastigheder.

Vi har valgt produkter fra HP ARUBA, som skal implementeres i vores nye bygninger på Nonnebakken. Herudover har vi fået gravet fiber imellem bygningerne og trukket fiber imellem alle vigtige punkter.

Vi får med denne løsning fuld fart på vores netværk, god kvalitet og en løsning, der er nem at skalere yderligere op eller ned, når behovene opstår.

Vi ser frem til vores nye løsning kommer i fuld drift og ser frem til det gode samarbejde med Kortermann-IT i fremtiden. De er et IT-hus som sætter sig ind i vore behov og er altid klar på at kigge mod nye muligheder for at lette vores hverdag, samt forenkle processer. Det styrker vores egne folk og skaber en rigtig god synergi omkring IT. Som deres slogan siger, så er det IT i Øjenhøjde og så føler vi, at vi ser fremad sammen.


Ole Wichmann
Viceskoleleder