Nyheder

GDPR

Er du klar til den nye persondataforordning?


 
General Data Protection Regulation er den internationale betegnelse for EU's Persondataforordning, der træder i kraft den 25.maj 2018.
 

Hvordan behandler I personoplysninger i dag?
 
Med GDPR bliver reglerne for behandling af personoplysninger skærpet. For at kunne leve op til reglerne, kræver det at I har styr på jeres dataflow, der ryger ind og ud af virksomheden.
 
Her er en række eksempler på spørgsmål, I bør sætte jer ned og finde svar på:

 

  • Hvilke typer personoplysninger indsamler I?

  • Hvorfra indsamler I jeres personoplysninger?

  • Hvordan indsamler I jeres personoplysninger?

  • Videregiver I jeres personoplysninger og i så fald til hvem?

  • Hvor og hvordan gemmer (og sikrer) I jeres indsamlede personoplysninger?

  • Hvordan bruger I jeres personoplysninger? Og hvad har I af fremtidige planer for brug af dem?

  • Har I styr på, hvordan og evt. hvornår I sletter personoplysningerne?

 
Den nye persondatalov er en realitet. Kortermann-IT kan hjælpe jer med at få overblikket og ro i sindet. Dette er vigtigt da et brud på reglerne kan give voldsomme bøder. 

Læs mere her eller ring på 70 300 330

Kortermann-IT nyheder

 

     

Kortermann-IT Odense


Pr. 12. juni 2017 har Kortermann-IT overtaget alle aktiviteter i Net-Partner ApS som ændrer navn til Kortermann-IT Odense.

Det betyder at vi nu også har kontor på Landbrugsvej 10 i Odense.
Her vil vores to nye kolleger, Morten Larsen og Daniel Godskesen stå for den primære drift. Selvfølgelig i tæt samarbejde med os her i Svendborg.

Det er nogle erfarne herrer. Morten har 25 års erfaring i IT-branchen og er stifter af Net-Partner og Daniel har 12 års IT-erfaring. Begge er de kendt for at yde en meget høj service, stor IT-viden og fleksibilitet. Så de passer perfekt ind i vores team.

 


 

Nyt ansigt i infrastruktur-afdelingen

Janus er systemkonsulent med 10 års erfaring på området. Han har tidligere arbejdet med forskellige server-miljøer i større og mindre kaliber, blandt andet i L’Easy, Kwintet og senest THansen.
Han har blandt andet teknisk erfaring indenfor Microsoft miljøer, VMWare, Veeam og Citrix.
 
Privat arbejder han som teamleder for npf.dk server hold. NPF er Danmarks største computer LAN-party med 5.000 deltagere sidste år. Derudover er han gift og har et barn, og spiller brætspil.

Kortermann-IT udvider med kontor i Odense


Pr. 12. juni 2017 har Kortermann-IT overtaget alle aktiviteter i Net-Partner ApS som ændrer navn til Kortermann-IT Odense.

Det betyder at vi også får kontor på Landbrugsvej 10 i Odense.
Her vil vores to nye kolleger, Morten Larsen og Daniel Godskesen stå for den primære drift. Selvfølgelig i tæt samarbejde med os her i Svendborg.

Det er nogle erfarne herrer. Morten har 25 års erfaring i IT branchen og er stifter af Net-Partner og Daniel har 12 års IT erfaring. Begge er de kendt for at yde en meget høj service, stor IT viden og fleksibilitet. Så de passer perfekt ind i vores team.

Kortermann-IT er glade for at informere om, at vi har fået endnu et stort rygklap fra Microsoft og får muligheden for at være en af de få partnere i Danmark, der kan sælge og levere oplevelsen med den nye Surface Hub løsning.


Hvad er en Surface Hub?
Det er den mest komplette møderums-skærm, fantastisk billede, interaktivt whiteboard, fuldt integreret med Microsoft produkter samt video.

Det er svært at beskrive og det skal derfor opleves.
Kontakt Kortermann-IT på 70 300 330 eller info@kortermann-it.dk, så kan vi tage en dybere dialog og eventuelt arrangere en demonstration af skærmen sammen med Microsoft.

Andre Surface produkter
Vi er også leverandør af alle de andre Surface-produkter lanceret i Danmark; Surface Book, Surface Pro4 og det nyeste skud på stammen: Surface Laptop. Vi kan skræddersy løsninger til jer og sammenbinde denne oplevelser med forskellige Skype for Business Telefoni-løsninger.

Kortermann-IT byder velkommen til ny salgsleder

Martin Kingo Rasmussen, 42 år, er tiltrådt som salgsleder i Kortermann-IT. Martin har mere end 20 års erfaring fra it- og telebranchen. Han kommer fra en stilling hos TDC Erhverv og har tidligere haft lignende stillinger hos Merlin og SEF, suppleret med forskellige managementkurser.

Kortermann-IT udnævnt som Gazelle
for tredje år i træk


"Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme, og vi kigger bag de flotte tal for at finde værktøjerne, de særlige karaktertræk – og kommer også med vores bud på en samlet dansk rollemodel, og hvad, hvordan og hvem vi kan lære af."


Sådan skriver de på Børsen om Gazeller. Så det er med ekstra stolthed, at vi kan skrive, at vi endnu engang er blevet kåret til Børsens Gazelle pris.


Og selvfølgelig skal det fejres med manér så du nu har mulighed for at

vinde 2 biografbilletter til Scala via vores Facebook-side: 
https://www.facebook.com/KortermannIT/

eller benytte dig a vores super Gazelle-tilbud:

Bærbar HP ProBook til kun kr. 4.999,-
ekskl. moms.

Skynd dig - vi har kun 5 stk.

PRESSEMEDDELELSE

Kortermann-IT overtager Ærø IT


Kortermann-IT har overtaget aktiverne i Ærø IT, hvis butik ligger i Marstal.

Kortermann-IT’s direktør, Henrik Kortermann, fortæller, at den svendborgensiske IT-virksomhed i en længere periode har arbejdet på at komme ind på det ærøske marked.

Med overtagelse af Ærø IT har vi fået et ståsted på Øen så vi er tæt på kunderne.
- Det er stadig Frank og Jesper, kunderne vil møde i butikken. Det bliver der ikke lavet om på, siger
Henrik Kortermann.

Til dagligt har Kortermann-IT 18 medarbejdere placeret henholdsvis i Varde og Svendborg som nu med Jesper og Frank ombord kan tilbyde flere løsninger inden for support, netværk, servere, telefoni samt udvikling af software.
Og supportteamet kommer gerne til Ærø for at mødes med nye og potentielle kunder til en snak om, hvad virksomheden kan tilbyde.

Overtagelsen er gået stærkt og allerede nu er virksomheden klar til at servicere de nye erhvervskunder på Ærø.
Og selvom Svendborg forekommer langt væk, skal dette ikke forhindre Kortermann-IT i at gøre deres til, at borgere og erhvervsdrivende lærer virksomheden at kende.

- Når hele handlen er på plads, og alle har fundet sig til rette, afholder vi en reception i butikken i Marstal, hvor alle er velkomne til at møde de nye ejere og få en snak, forsikrer Henrik Kortermann.

Kortermann-IT holder til på Englandsvej 8 i Svendborg og kan kontaktes på 70 30 03 30 eller afdelingen på Ærø direkte på 62 53 12 15.