Sikkerhed

Backup - det er for tøsedrenge

Eller for dem der gerne vil være sikret bedst muligt i tilfælde af fx menneskelige fejl, tyveri, brand eller maskinnedbrud.

Det er vel næsten unødvendigt at gøre opmærksom på, hvor vigtig en gennemprøvet og sikker backup-løsning er for din virksomhed. Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om, hvordan virksomheder har mistet flere års arbejde og har brugt enorme ressourcer på at genskabe tabte data.
Vil du undgå at komme i en situation, hvor data er utilgængelige uden at du selv skal bygge et komplekst topsikkert og redundant datacenter i kælderen? Eller konstant skal gemme backupmedier i en bankboks eller et andet sikkert sted?
Med en backupaftale hos Kortermann-IT får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

 
Kontakt os for uforpligtende tilbud tlf. 70 300 330

Hvad er SelectaDNA?

Det er et unikt syntetisk DNA i et vandbaseret UV-klæbemiddel, som indeholder hundredvis af mikroprikker. Når du har købt SelectaDNA, mærker du selv de ønskede ting og registrerer dernæst dine mærkede ejendele i online-databasen.
Kom nemt igang med et Startkit der kan købes her