Nyheder

Supportaftale


Når I tegner en supportaftale med Kortermann-IT er I fri for at håndtere den daglige drift, service og support af brugernes enheder. Det bliver
 Kortermann-IT's opgave at sikre brugernes enheder er opdaterede med alle vigtige opdateringer. Kortermann-IT's udvidet support giver medarbejderne fri adgang til support af den enkelte enhed ved driftsforstyrrelse…
 
Priser fra kr. 175,-  pr. mdr. 
 
Kontakt os for uforpligtende tilbud på tlf. 70 300 330

GDPR

Er du klar til den nye persondataforordning?


 
General Data Protection Regulation er den internationale betegnelse for EU's Persondataforordning, der træder i kraft den 25.maj 2018.
 

Hvordan behandler I personoplysninger i dag?
 
Med GDPR bliver reglerne for behandling af personoplysninger skærpet. For at kunne leve op til reglerne, kræver det at I har styr på jeres dataflow, der ryger ind og ud af virksomheden.
 
Her er en række eksempler på spørgsmål, I bør sætte jer ned og finde svar på:

 

  • Hvilke typer personoplysninger indsamler I?

  • Hvorfra indsamler I jeres personoplysninger?

  • Hvordan indsamler I jeres personoplysninger?

  • Videregiver I jeres personoplysninger og i så fald til hvem?

  • Hvor og hvordan gemmer (og sikrer) I jeres indsamlede personoplysninger?

  • Hvordan bruger I jeres personoplysninger? Og hvad har I af fremtidige planer for brug af dem?

  • Har I styr på, hvordan og evt. hvornår I sletter personoplysningerne?

 
Den nye persondatalov er en realitet. Kortermann-IT kan hjælpe jer med at få overblikket og ro i sindet. Dette er vigtigt da et brud på reglerne kan give voldsomme bøder. 

Læs mere her eller ring på 70 300 330

Backup - det er for tøsedrenge

Eller for dem der gerne vil være sikret bedst muligt i tilfælde af fx menneskelige fejl, tyveri, brand eller maskinnedbrud.

Det er vel næsten unødvendigt at gøre opmærksom på, hvor vigtig en gennemprøvet og sikker backup-løsning er for din virksomhed. Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om, hvordan virksomheder har mistet flere års arbejde og har brugt enorme ressourcer på at genskabe tabte data.
Vil du undgå at komme i en situation, hvor data er utilgængelige uden at du selv skal bygge et komplekst topsikkert og redundant datacenter i kælderen? Eller konstant skal gemme backupmedier i en bankboks eller et andet sikkert sted?
Med en backupaftale hos Kortermann-IT får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

 
Kontakt os for uforpligtende tilbud tlf. 70 300 330


Vores kunder skriver følgende om Kortermann-IT :

Da vi stod overfor at skulle udvide skolen med en ny bygning og hele den medfølgende infrastrukturen, dét kræver, blev vi klar over, at vores system skulle være mere struktureret. Tidligere vidste vi ikke altid, hvor tingene var henne. Der sad mange små switche rundt omkring, og vi havde for mange små nødløsninger.

Dem, der leverer vores telefonsystem, har også tidligere stået for vores firewall. Men de kunne ikke blive ved med at løfte opgaven, da de ikke havde den nødvendige kapacitet til at løse vores IT-opgaver.
Virksomheden havde et samarbejde med Kortermann-IT, som de anbefalede os at bruge i stedet for.

Skoleverdenen er noget særligt, når der skal sættes IT-systemer op. De firmaer, der ikke tidligere har arbejdet med skolesystemer, har ikke den forståelse, der kræves i et sådant system.
Kortermann-IT har andre skoler som kunder; kunder der minder om os. Havde de ikke haft det, havde vi sagt nej tak til samarbejdet.

Kortermann-IT er meget tydelige omkring de løsninger, de anbefaler. Og særligt omkring de konsekvenser, det kan få, hvis man vælger en mindre forkromet løsning. Det er vi glade for.

Ole Wichmann
Viceskoleleder, Giersings Realskole

Kom og kig med fingrene

Der vil være lidt godt for øjnene, ganen og maven

 

Hvad sker der på dagen ?


Kom og oplev hele Microsofts produktserie af Surface-enheder.
Hands On Laptop, Pro, Book, Studio og HUB

Microsoft demonstrerer enhederne og viser sammensmeltningen af Office 365, Skype 4 Business og det mobile workspace. 

Surface HUB er et fuldintegreret mødelokale og setup i en enhed. 

Se hvordan PEN og Dial kan løse og definere en ny måde at kreere grafiske produkter.

Mød HP ARUBA og hør omkring deres muligheder på fremtidens netværk.

Mød Kortermann-IT og et par samarbejdspartnere, hvor vi i samarbejde med Hotel Christiansminde byder på lidt vådt og tørt.

 

Tilmelding - klik her

 

Kortermann-IT nyheder

 

     

Kortermann-IT Odense


Pr. 12. juni 2017 har Kortermann-IT overtaget alle aktiviteter i Net-Partner ApS som ændrer navn til Kortermann-IT Odense.

Det betyder at vi nu også har kontor på Landbrugsvej 10 i Odense.
Her vil vores to nye kolleger, Morten Larsen og Daniel Godskesen stå for den primære drift. Selvfølgelig i tæt samarbejde med os her i Svendborg.

Det er nogle erfarne herrer. Morten har 25 års erfaring i IT-branchen og er stifter af Net-Partner og Daniel har 12 års IT-erfaring. Begge er de kendt for at yde en meget høj service, stor IT-viden og fleksibilitet. Så de passer perfekt ind i vores team.

 


 

Nyt ansigt i infrastruktur-afdelingen

Janus er systemkonsulent med 10 års erfaring på området. Han har tidligere arbejdet med forskellige server-miljøer i større og mindre kaliber, blandt andet i L’Easy, Kwintet og senest THansen.
Han har blandt andet teknisk erfaring indenfor Microsoft miljøer, VMWare, Veeam og Citrix.
 
Privat arbejder han som teamleder for npf.dk server hold. NPF er Danmarks største computer LAN-party med 5.000 deltagere sidste år. Derudover er han gift og har et barn, og spiller brætspil.

Der er kompatibilitetsproblemer i den nyeste version af iOS (iOS 11) som er udgivet for få dage siden (d. 19 September).

Bruger du den indbyggede "Mail" applikation på din iPhone/iPad? Så anbefaler vi, at du venter med at opdatere din iOS-enhed.
Den indbyggede e-mail-applikation, har nemlig problemer med at kommunikere med Office 365, Outlook.com og Exchange server 2016.

Hvis du opdatere din enhed, kan du risikere at få problemer med at sende/modtage e-mails til/fra de overstående services (Office 365, Outlook.com og Exchange server 2016).

Microsoft og Apple arbejder på nuværende tidspunkt på at finde en god og stabil løsning sammen, men de har ingen estimat på, hvornår det kommer til at køre helt korrekt.
Microsoft anbefaler også, at folk venter med at opdatere til iOS 11. 

Har du allerede hentet iOS 11, og har problemer? Kontakt os på 70 300 330, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Du kan se Microsofts artikel ang. dette problem på deres supportside her: Microsoft Support – iOS 11 x Office 363, Outlook.com, Microsoft Exchange 2016

Kortermann-IT udvider med kontor i Odense


Pr. 12. juni 2017 har Kortermann-IT overtaget alle aktiviteter i Net-Partner ApS som ændrer navn til Kortermann-IT Odense.

Det betyder at vi også får kontor på Landbrugsvej 10 i Odense.
Her vil vores to nye kolleger, Morten Larsen og Daniel Godskesen stå for den primære drift. Selvfølgelig i tæt samarbejde med os her i Svendborg.

Det er nogle erfarne herrer. Morten har 25 års erfaring i IT branchen og er stifter af Net-Partner og Daniel har 12 års IT erfaring. Begge er de kendt for at yde en meget høj service, stor IT viden og fleksibilitet. Så de passer perfekt ind i vores team.

Kortermann-IT er glade for at informere om, at vi har fået endnu et stort rygklap fra Microsoft og får muligheden for at være en af de få partnere i Danmark, der kan sælge og levere oplevelsen med den nye Surface Hub løsning.


Hvad er en Surface Hub?
Det er den mest komplette møderums-skærm, fantastisk billede, interaktivt whiteboard, fuldt integreret med Microsoft produkter samt video.

Det er svært at beskrive og det skal derfor opleves.
Kontakt Kortermann-IT på 70 300 330 eller info@kortermann-it.dk, så kan vi tage en dybere dialog og eventuelt arrangere en demonstration af skærmen sammen med Microsoft.

Andre Surface produkter
Vi er også leverandør af alle de andre Surface-produkter lanceret i Danmark; Surface Book, Surface Pro4 og det nyeste skud på stammen: Surface Laptop. Vi kan skræddersy løsninger til jer og sammenbinde denne oplevelser med forskellige Skype for Business Telefoni-løsninger.